Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabletová sůl do čističky

Od: alda* odpovědí: 2 změna:

Zdravím všechny DOBRÝ DEN Mám koupenou čistírnu vody , do které potřebuji tabletovou sůl.Na NETu jsem hledal , ale vše je vČechách a já jsem z Moravy.Doprava z Čech mě přijde na tolik co stojí sůl a tak bych potřeboval vědět jestli někdo neporadí kde ji na Moravě koupit .Děkuji za jakoukoliv odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

0x

Je to stejná sůl jako do myčky nádobí. Koupíte ji v každé drogerii. Já kupuju v Lidlu, tuším za 24,- Kč 2 kg. Pokud však potřebujete velké množství, vyplatí se nechat si to poslat z Česka. Nevím za kolik to má Makro, tam by mohli mít i větší balení. A nemusí být ani tabletovaná. Stačí jakákoliv sůl bez jodu a dalších příměsí.

doplněno 23.10.13 15:19:

Teď jsem projel net a zírám jak je jinde drahá...

jabraka*
hodnocení

0x

Do domácí čističky je potřeba spíše než sůl sada bakterií.Ty urychlují fermentaci odpadů.Ty bakterie jsem viděl v prodejnách zahrádkářů.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]