Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přes jakou společnost poslat pračku 72kg

Od: zdepapepa* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den

Chtěl jsem se zeptat jestli jde přes nějakou dopravní společnost a popřípadě jakou? Poslat pračku ,která váží 72 kg . Chtěl bych to poslat jako soukromá osoba ->poslat jako soukromí balík .Ze Znojma do Karlových varů ..Můžete mi prosím prosím napsat přes jakou dopravní splečnost a cca za kolik kč by to šlo poslat? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Také pro těžké věci používáme toptrans... ale počítám že se vyplatí pračku u vás prodat a koupit pračku novou v karlových varech.

rnk*
hodnocení

0x

Chtěl jsem napsat Radiálka, ale zkrachovala, tak nevím.

webtrh.cz/...

radialka.cz/...

martondra
hodnocení

0x

treba toptrans nebo ppl.Muzete si aji spocitat cenu.Jestli se to vyplati poslat.Jestli je v zaruce tak by mel dojet servis na misto

toptrans.cz/...

dagy
hodnocení

0x

Minulý týden jsme si nechali jako soukromé osoby poslat mrazák 190 cm vysoký z Prahy do Čížova (u Znojma). Objednala jsem si to službou PPL.cz, tam si kliknete vpravo na Svoz za hotové, poté Svoz palet ... Pračka musí být nějak zabalená, můžete si i spočítat cenu, ovšem peníze musel zaplatit ten, od kterého tu věc brali. Objednávala jsem to večer on-line, okamžitě mi přišla odpověď z ppl depa, nebýt toho, že byla sobota, neděle, měli bychom jej doma snad druhý den, takto byl doma v pondělí. s pozdravem Dvořáková

magor*
hodnocení

0x

a co třeba fofr mě vezli malotraktor a spokojenost http://fofr

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]