Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smrad na záchodě od cigaret

Od: beruska91* odpovědí: 6 změna:

dobrý den.měla bych dotaz. přestěhovala sem se do bytu a vadí mi smrad na záchodě od cigaret.je to panelový dům.za záchodem jsou dvířka,kde je voda a plyn schovanej.a když sousedi nahoře kouří,tak to jde i k nám do bytu.hlavně na tom záchodě. a já cigarety úplně nesnášim. poradíte jak se toho západu zbavit?vadí mi to. předem děkuju za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kouř k vám jde potrubím společného odsávání. Stačí spustit odsávání a je po problému.

beruska91*
hodnocení

dekuju.a stoji neco to odsavani?zjistila sem,ze to mam.neni to zdarma?

Centrální odsávání se rozúčtovává všem společně. Zkuste, jestli funguje. odsává to i koupelnu a kuchyni. Mělo by se to používat i při vaření.

Mělo by se to spouštět tlačítkem, pak by to mělo jet asi 3 minuty a samo vypnout.

hodnocení

2x

To je problém většiny panelákových záchodků. Zvláště pak těch, která mají umakartová jádra. *plac* Společnou odvětrávací šachtou se dostávají všechny pachy do všech bytů. A také hodně zvuků. Nemá to řešení v normálních cenách. Upřímnou soustrast.

hanher*
hodnocení

0x

Nešlo by poprosit sousedy o pochopení a toleranci, aby kouřili např. na balkóně?

To jí pošlou někam, já bych si koupil jednu PU pěnu a udělal bych v těch dvířkách nepropustnou bránu z pěny a byl by pokoj a maximálně by se jim čoud vracel k nim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]