Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci se zeptata jestli někdo neví kolik průměrně stojí 90 kusů 3metrových střešních latí o rozměru 5,5x8 a kolik by asi tak stála práce je dodatečně nabýt, neboť staré jdou do háje. Děkuju za odpovědi. michal
Takový rozměr střešních latí neznám. Já znám 3x5 cm, 4x5 cm a 4x6 cm.
doplněno 20.10.13 23:04:cena třeba zde: jvdrevo.cz/...
Michale, kde jste vzal tento rozměr štřešních latí? To vypadá na plechovou krytinu.
Jinak nabít na střechu latě , nelze dát cenu, páč nikdo nevíme, jak ta střecha vypadá
doplněno 21.10.13 17:36:Dejte fotku..
No já jsem jen změřil to co tam je. Jak jsem napsal střecha je původní a hodně stará. Potřebuju tam jen přidat latě, protože se střecha začla v jednom místě jakoby trochu prohýbat. Myslíte, že jsem měřil špatně?
je jich tam právě málo. Je to stará chalupa. Je tam na jedné straně devět polí a v každém poli jich je původních jen tři.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.