Nejste přihlášen/a.
podlahová vpust má plochu přes kterou se utesnuje . Na tu plochu nanesete izolaci poté těsnící pás a znova izolaci. To samé rohy . Ideální je (aspon já to dělám) po zaizolování koutu ucpat odtok a napustím ho vodou a nechám přes noc ,pokud ráno není nikde flek nebo průsak tak obkládám. také je systém kdy se do izolace pokladá folie přes celý sprcháč ,pouze se vyřízne vpust a pokládá se zase do té izolace.U jednosložkových jsem ještě nenarazil na špatný výrobek . Mapei i weber považuji za dobré výrobce takže bych neřešil
já to vždycky naříznu do půlky tak aby se to nehrbylo musí být pod tím dostatek tý tekutý aby to bylo všude těsný . napatláš to štetkou začneš dávat pásku v rohu pásku nastřihneš odspoda do půlky a jedeš dál. až to uschne tak celé klidně dvakrát přetřít izolací .Ttrošku si s tim vyhraj at neodstává páska moc od zdi musel měl bys pak nakřivo spodní dlaždice a nebo zbytečně daleko dlaždice od stěny. nevým kolik stojí ten originál ale nejspíš to ušetří dost práce záleží jaká je cena ale jde to i bez
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.