Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hydroizolace weber

Od: weber odpovědí: 3 změna:
dobry den.Budu delat hydroizolaci zdeneho sprchoveho koutu a rozmyslim mez hydroizolaci mapei nebo weber,weber je o neco levnejsi varianta,mate nekdo s hydroizolaci od webru zkusenosti? Popripade jakou by jste mi tekuto jednoslozkovou doporucili? Jeste by me zajimalo jak poradne zaizolovat kolem podlahove vpusti aby nic neproteklo okolo.dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

2x

podlahová vpust má plochu přes kterou se utesnuje . Na tu plochu nanesete izolaci poté těsnící pás a znova izolaci. To samé rohy . Ideální je (aspon já to dělám) po zaizolování koutu ucpat odtok a napustím ho vodou a nechám přes noc ,pokud ráno není nikde flek nebo průsak tak obkládám. také je systém kdy se do izolace pokladá folie přes celý sprcháč ,pouze se vyřízne vpust a pokládá se zase do té izolace.U jednosložkových jsem ještě nenarazil na špatný výrobek . Mapei i weber považuji za dobré výrobce takže bych neřešil

weber
hodnocení

dekuji za odpoved a radu.jeste bych mel dotaz ohledne te hydroizolacni pasky.na styk podlaha stena a stena s druhou stenou dam pasku,pak do rohu se prodava uz pripraveny vnitrni a vnejsi roh,je potreba tyto rohy kupovat nebo se da ta paska nejak upravit v rohu?
pfpetr*

já to vždycky naříznu do půlky tak aby se to nehrbylo musí být pod tím dostatek tý tekutý aby to bylo všude těsný . napatláš to štetkou začneš dávat pásku v rohu pásku nastřihneš odspoda do půlky a jedeš dál. až to uschne tak celé klidně dvakrát přetřít izolací .Ttrošku si s tim vyhraj at neodstává páska moc od zdi musel měl bys pak nakřivo spodní dlaždice a nebo zbytečně daleko dlaždice od stěny. nevým kolik stojí ten originál ale nejspíš to ušetří dost práce záleží jaká je cena ale jde to i bez

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]