Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Červ v bytě

Od: verca5 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na červy v bytě, našla jsem už několik bílých tlustých malých červů.Nevíte odkud by se mohli brát, určitě to nejsou šatní moli ani potravinový. děkuji za odpověď, Ševčíková

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

5x

Pokud to určitě nejsou šatní moli ani potravinový, tak máte pod podlahou mrtvolu.

hodnocení

0x

Zdravíčko paní Ševčíková:)Jste si na 100% jista,že to nejsou pražádní moli?Prohledejte pečlivě skříně a samozřejmě kuchyni a spíž.Ty potvory lezou do všeho!

hodnocení

0x

Ten popis je velmi nedostatečný. Lze z něho ale odhadnout, že se jedná o dvě možnosti. Vyberte si:

Červ v bytě
Červ v bytě #2

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych řekl, že to mohou být červíci z ovoce (jablek). Nemáte tam uskladněná jablka?

Zdravím!

vecernicek*
hodnocení

0x

červy z mouky, bývají i v máku, strouhance... je třeba prohlédnout úplně všechno !

ukulele*
hodnocení

0x

podobný dotaz se tu kdysi objevil, paní se dušovala, že to nemůže být ani z šatů a ani z potravin a pak z ní vylezlo, že má doma pytel slunečnice pro ptáky a červíci lezli z té slunečnice.

figurek*
hodnocení

0x

jak už to tu zaznělo, housenky much mají bílou až světle béžovou barvu a bývají tučné a vypasené.

superhafan*
hodnocení

0x

ja to tipuju na potravinoveho mola. Poradne se podivejte vsude i do jidel od vasich mazliku. Mol vleze vsude :-/

inulina*
hodnocení

0x

Můžou to být červy z uskladněných ořechů, ovoce nebo jiných potravin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]