Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Chtěl bych odcestovat na více,než rok do Turecka.
Našel jsem stránku,kde prodávají byty/domy domaza.cz/...
Chci se zeptat,pokud tam jen napsáno,že prodávají apartmán např. za 1.600.000,tak to prodávají na trvalo?
Nevyznám se v tom,jestli to mají v Turecku jinak a nebo stejně,jako tady.
Pokud za byt zaplatím dejme tomu těch 1.600.000,tak je ten apartmán již můj?
Děkuji za odpověď.
Nevím jak je to v turecku,ale je potřeba zjistit zda Češi mají povolení vlastnit nemovitost v Turecku.
V některých zemích je to podmíněno pravidelným měsíčním příjmem na osobním účtu,leckdy ne malé částky a samozřejmě v dané měně či eurech.Poté se vydává povolení.
Toto všechno je potřeba si zjistit na České ambasádě v Turecku.
Pronajmou byt si mužeme kdekoli.Ohledně dlouhodobého pobytu se musí ale stejně vše radši řešit přes ambasádu.
Já jsem vzala děti a odjela bydlet do Německa.Je to kousek,alr těch papírů,těch úřadů co jsem musela obejít.
Je potřeba vyřešit zdravotní pojištění.Připojistit se na dlouhodobý pobyt v cizině.
Na konkrétní problémy a co je potřeba vyřídit než přijedete vás upozorní pracovníci ambasády.
Ne. V Turecku je všechno zadarmo. To je přece samozřejmé. Všude se platí zdravotní pojištění, nájem, jídlo, a tak dál.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.