Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Osvětlení nad galerku

Od: kugii odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, jsem už zoufalá z hledání světla nad galerku (zrcadlová skříňka v koupelně nad umyvadlem). Koupili jsme na netu tuto skříňku (rozměry 60cm délka x 68 cm výška, 14 cm hloubka - otevírací, jednokřídlá) A zjistila jsem, že je strašný problém sehnat osvětlení, které by bylo připevněné na zdi nad galerkou. Aby mělo rameno, které by mělo aspoň 16 cm, aby to přesahovalo tu galerku. A také aby pokud možno bylo LED - ale netrvám na tom. Psala jsem do specializované obchodu, týden je uháním o odpověď, pořád nemají čas, tak ať si to strčí... Dnes jsem byla v H...bachu, prý není poptávka tak to neberou, měli jen jakési monstrum, které ale stejně nemělo 16 cm na hloubku. Zadala jsem pozadavek na Heureku a srovnaní cen, vyplivlo to jediný přijatelný výsledek ale s nízkou svítivostí :( Prosím, řešili jste někdo stejný problém? Kde jste nakonec uspěli? Děkuji za odpověď!

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x

můžete použít něco takového stolarskepotreby.cz/... a dostanete to toho i vysoce svítivou ledku

doplněno 17.10.13 20:37:

přišroubujete to na tu skřínku

doplněno 17.10.13 20:41:

nebo toto ardea-cz.cz/...

doplněno 18.10.13 17:42:

je možno do nich dát ledku která bude rozhodně svítit výc než lampička z ikei . Dejte sem fotku té pověšené galerky jinak už pomoct nedokážu

kugii

Dobrý den, děkuji za odpověď. Mám spíš takovou představu: ikea.com/... , ne jen malou lampičku.. (Výrobek z ikea je bohužel málo hluboký a světlo vycházející z něj není jasné) Přesto děkuji za Vaši pomoc.

jabraka*
hodnocení

0x

Dnes jsem byl v Ikea,viděl jsem tam hned několik LED svítidel,která by pro tento účel vyhověla.

JABRAKA

kugii

Dobrý den, děkuji za tip. Světla krásná ale nemají parametry jaké bych potřebovala. (nevyhovují hloubkou nebo svítivostí) Přesto děkuji za Vaši pomoc.

hodnocení

0x

Něco z těchhle: svet-osvetleni.cz/... :D Moji mladíněco takového v koupelně mají a já uvažuji, že si to pořídím za pohovku, na osvětlení toho, co mám v ruce u telky.

doplněno 18.10.13 19:22:

Mladí říkali, že světlo koupili v OBI. Takže, nakoukněte tam. V katalogu není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]