Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem už zoufalá z hledání světla nad galerku (zrcadlová skříňka v koupelně nad umyvadlem). Koupili jsme na netu tuto skříňku (rozměry 60cm délka x 68 cm výška, 14 cm hloubka - otevírací, jednokřídlá) A zjistila jsem, že je strašný problém sehnat osvětlení, které by bylo připevněné na zdi nad galerkou. Aby mělo rameno, které by mělo aspoň 16 cm, aby to přesahovalo tu galerku. A také aby pokud možno bylo LED - ale netrvám na tom. Psala jsem do specializované obchodu, týden je uháním o odpověď, pořád nemají čas, tak ať si to strčí... Dnes jsem byla v H...bachu, prý není poptávka tak to neberou, měli jen jakési monstrum, které ale stejně nemělo 16 cm na hloubku. Zadala jsem pozadavek na Heureku a srovnaní cen, vyplivlo to jediný přijatelný výsledek ale s nízkou svítivostí Prosím, řešili jste někdo stejný problém? Kde jste nakonec uspěli? Děkuji za odpověď!
můžete použít něco takového stolarskepotreby.cz/... a dostanete to toho i vysoce svítivou ledku
doplněno 17.10.13 20:37:přišroubujete to na tu skřínku
doplněno 17.10.13 20:41:nebo toto ardea-cz.cz/...
doplněno 18.10.13 17:42:je možno do nich dát ledku která bude rozhodně svítit výc než lampička z ikei . Dejte sem fotku té pověšené galerky jinak už pomoct nedokážu
Dobrý den, děkuji za odpověď. Mám spíš takovou představu: ikea.com/... , ne jen malou lampičku.. (Výrobek z ikea je bohužel málo hluboký a světlo vycházející z něj není jasné) Přesto děkuji za Vaši pomoc.
Něco z těchhle: svet-osvetleni.cz/... :D Moji mladíněco takového v koupelně mají a já uvažuji, že si to pořídím za pohovku, na osvětlení toho, co mám v ruce u telky.
doplněno 18.10.13 19:22:Mladí říkali, že světlo koupili v OBI. Takže, nakoukněte tam. V katalogu není.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.