Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odbarvit obarvené prádlo

Od: bora3 odpovědí: 4 změna:

Jak a čím odbarvit obarvené prádlo z pračky?

Pustila tam jedna nová černá umělá podprda. Všechno prádlo najednou bylo šedivé. Vyprala jsem to ještě jednou, trochu to pustilo, ale umělé věci zůstaly šedivé. Všechno jsem to namočila do Sava, bavlněné věci jsou opět bílé, pouze umělé prádlo je stále šeivé. Poraďte, jak a čím odbarvit i to umělé prádlo.

Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

V drogerii prodávají prostředek, odbarvovač prádla. Je to na všechny druhy textilií , jen se to namočí a nechá působit. Myslím, že jsem to viděla v drogerii Teta.

doplněno 17.10.13 19:49:

Název odbarvovače je - Dr. Beckmann odbarvovač na omylem obarvené prádlo. Mrkněte na to na netu, já bych to zkusila, třeba se zadaří. ;)

hahanaj*
hodnocení

1x

moje zkušenost... s tím umělým prádlem už nic neuděláte

Hahanaj:souhlas*palec*To umělé prádlo budete evidentně muset vyhodit,barva na něj nechytá:(

iz*
hodnocení

1x

Umělé vlákno pravděpodobně neodbarvíte. Já bych se s tím smířila a nosila zašedlé prádlo tam, kde na barvě až tak nezáleží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]