Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Termoizolační nátěr Maxitherm

Od: podmyce* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jaký máte názor nebo zkušenost s tínto výrobkem

Termoizolační nátěr Maxitherm

Četl jsem názory z roku 2011, třeba jsou trochu jiné,Děkuji za dpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Napište co reálného od tohoto nátěru očekáváte..

Pokud jsou Vaše očekávání reálná, pak proč ne..

Jestli si ale představujete, že tímto nátěrem zateplíte dům...tak to je sci-fi..

podmyce*
hodnocení

Potřebuji zateplit zeď, kterou nemúžu opravit zvenku a která je stále studená a pokoj chladný.

Tak to bude stále...

Žádné podstatné vylepšení tepelné pohody...ušetření nákladů..atd od tohoto nátěru nečekejte..

rv*
hodnocení

0x

Pokud natřete ve vrstvě 5mm, bude to méně než 5mm polystyrénu. Stejnou službu možná udělají tapety.

hodnocení

0x

nátěry nemůžou nahradit zateplení, páč by to raději několikrát atřeli, nežli dávat vrstvy izolantu...

forum.tzb-info.cz/...

rohlaj*
hodnocení

0x

Dobrý den, mohu psát z vlastní zkušenosti a podotýkám, že nejsem žádný dealer firmy Maxitherm. Před čtyřmi nebo pěti lety jsem stál před problémem, co s plísní v chodbě. Topím v obýváku a teplo jde do chodby. Ovšem ve skutečnosti jde do chodby spíše vlhkost z kuchyně a obýváku a teplota tam byla vždy o něco nižší. Takže pravidelně každou zimu nám zeď na severní straně v chodbě chytala plíseň a to hlavně za kabáty hned za venkovními dveřmi. Vyzkoušel jsem několik protiplísňových protředků i penetrací, a nic nepomohlo na delší dobu. Ze zoufalství jsem koupil maxitherm včetně jimi doporučené penetrace a zkusil to přesně podle jejich technologického postupu. Výsledek: od té doby po plísni ani památka, zeď je suchá na dotek opravdu teplejší (můj subjektivní dojem). Nevím, jaké má maxitherm izolační vlastnosti, ale mě v tomhle případě opravdu pomohl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]