Nejste přihlášen/a.
Poradí mi někdo kolik kg zelí mám koupit do 20ti litrového zeláku.Přibližně...
Zrovna na tom pracuju - taky mám dvacítku, už je vyzkoušená. Dvacet kilo zelí, 0,35kg soli (pokud možno bez jodu), 0,04kg celého kmínu, 0,3kg cibule nakrájené na měsíčky z jednotlivých vrstev, jeden křen tak akorátní nastruhaný. Nyní jsem ve vance promíchal a zítra se bude tlačit do zeláku. Vejde se to určitě! Neupíjejte přebývající šťávu, je sice dobrá, ale velmi rychle prochází tělem.
Hodně zdaru!
Ahoj. Tzv. Vysocké zelí z Vysokého nad Jizerou je legendární a prodávají ho už i nakrouhaný. Mňam.
Takže zelí je naložené a již kvasí.Teď bych si chtěl naložit několik sklenic zelí červeného.Poradí mi někdo i tímto postupem?Moc děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.