Nejste přihlášen/a.
Dobry den. Moj problem je ze mi v pracke stoji voda, mam ju plnenu spredu a po vyprati mi asi na treti den zacala stat v bubne voda. Ako je to mozne? Dakujem za kazdu radu, pomoc
Ahoj. Petruško, těch problémů na tom vypouštění vody z pračky může být víc. Pokud je slyšet běh čerpadla, tak ten filtr před čerpadlem může být klidně zase ucpán. Prohmátl bych i tu hadici před ním. Někdy se tam může vzpříčovat nějaká vypraná a zapadlá mince. Taky může odcházet programátor. Nastavte si na něm i jiné polohy, co mají něco společného s vypouštěním vody. Jsou tam asi 3-4 místa pro čerpání. Po praní po B, po máchání a po odstřeďování. Mě to odcházelo postupně.
Ale moze to byt tym program aj vtedy ked ta pracka neperie? Je vypnuta tri dni a potom sa tam objavi ta voda neviem odkial
Pokud se voda v bubnu objeví až po 3 dnech, bude to nejspíš netěsnícím elektromagnetickým ventilem uvnitř pračky a tím, že po vyprání nezavíráte vodu mechanickým kohoutem před napouštěcí hadicí. Zkuste tento kohout zavřít , voda by se pak v bubnu objevit neměla. Vadný elmag. ventil není drahý ( elny.cz/... ) a jeho výměna by neměla být problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.