Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vycistit koberec od psa

Od: cunchvajka* odpovědí: 9 změna:

Prosim poradi mi tu nekdo,jak vycistit koberec od pejska a jak se zbavit zapachu?Chtela bych zkusit vycistit koberec necim co kazdy z nas najde doma.Poradi mi nekdo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Vyčistit takto znečištěný koberec je možné jen pomocí čističe koberců.Je to vysavač,používající specielní roztok a koberec nástřikem a odsátím špíny vypere.Po vyčištění je koberec skoro suchý.Doporučuji se poohlédnout po okolí a stroj si za poměrně výhodnou cenu půjčit,nebo si nechat koberec vyčistit.Koberec asi 16 m2 přijde vyčištění asi 300 Kčs.Pokud se jedná o místo mezi Prahou a Plzní,doporučím pracovníky i se strojem na telefonu.Objednej na vnitřní poště.

JABRAKA

martan37*

*zed*Najala jsem si firmu na Vánoce právě kvůli psovi,který byl z koberce cítit/měli jsme šarpeje/,stálo mě to 1000kč se sedačkou a koberec zůstal vlhký a do 5-ti dnů se smrad vrátil a v ještě horší podobě!*cert*Firma měla speciální vysavaše,co nejdříve čistily roztokem a poté znovu to samé,ale s vysoušením.Když jsem práci REKLAMOVALA,bylo mi řečeno,že to udělal pes znovu,PŘITOM TAM JIŽ VŮBEC NEBYL!Tak doufám,že s firmami,keré čistí koberce pomocí vysavačů"vodník"budete mít lepší zkušenosti*andel*

doplněno 16.06.09 16:13:

nejlepší je jednoznačně WANISCH NA KOBERCE.Nejenže odstranuje zápach,ale i vyčistí a projasní barvy.Jen je důležité nechat dobře provětrat,takže ideální je to v létě

jim5
hodnocení

2x

z vlastní zkušenosti:nejlépe ve sběrném dvoře

jarosik*

Ahojky, já jsem našel fungující návod na www.vycistito.cz. Myslím že taky pomůže i vám.

martina30*
hodnocení

0x

Pokud mám psa musím počítat,že koberec bude za čas muset vyměnit.Jinak určitě nějaké čistící stroje,jak už je tu psané,ale zas to stojí ;)

forpsi*
hodnocení

0x

"Co dům dal" asi není to pravé na takovéhle "nehody". Já už léta používám, a s velkou spokojeností, přípravek "Hygiene plus" firmy Europet bernina. Je to půllitrová láhev s postřikovačem a vyčistím s ní všechno, co se na koberci přihodí. Přitom použití je velmi "laskavé" - postříkáte a jdete od toho. Prostředek navíc příjemně voní a po vyschnutí místa se snadno vyluxuje a není po ničem ani stopa. To jde ale jen na skvrny, celkové zašpinění se dá vyčistit asi opravdu jen strojem. Prostředek se dá sehnat na e-shopu a investice se rozhodně vyplatí - já mám tu lahev už na 3. pejska a lx štěňata.*jasne*

forpsi*

Ještě dodatek - tenhle prostředek zakoupíte v e-shopu BARON (čistící prostředky) za 187 kč. Nemá chybu!

raketaxxx
hodnocení

0x

na zapach funguje jedla soda. Doporucuji vycistit koberec vodou s pracim praskem, vsat hadrem a nechat zaschnout. Po zaschnuti posypat jedlou sodou, nechat pusobit treba hodku a potom vysat. Vazne ta soda pohlcuje veskery pach!

macach*
hodnocení

0x

Souhlasím s Martan, wanisch v krabici na koberce je úžasný.Stačí jen posypat koberec, rýžákem to tam "zarajbovat", nechat 20 min působit a pak jen vysát vysavačem.Stojí kolem 200 Kč.Hezky voní a fakt skvěle čistí.

P.S.Máme v obýváku bílý koberec, a dcerka mi na něj vysypala zalitou kytku.Díky němu jsem to pěně vyčistila :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]