Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali nemá někdo zkušenost nebo alespoň z doslechu neví něco o firmě NejDveře ( nejdvere.cz/...) sídlící v Ostravě? Chci si od nich nechat dovést obložkové zárubně, které mají až za podezřele nízkou cenu (obložky Porta System CPL 75-95mm za 1590Kč S dph a dopravou do Prahy za 120Kč/ks oproti oficiální pobočce například Woodcote ( dverepodlahywoodcote.cz/... kde je mají až za 1940Kč BEZ dph). Nikde v diskusích jsem o této firmě nic nenašel a rád bych se vyvaroval toho, že zaplatím nějakou zálohu a peníze už neuvidím nebo mi přijde poškozené zboží, jako jsem tomu četl o firmě Ekoservis dovážející sapeli zboží... Předem mockrát děkuji
Mno nevím, no. Pokud má někdo "studio" udělaný doma v garáži a k jeho návštěvě je nutno volat předem, tak to je věc, která by mě varovala. Tím netvrdím, že to nemusí být korektní prodejce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.