Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Clona ke kamnům

Od: barbucha® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, zajímá mě, jestli existuje nějaká clona ke kamnům, která by se prostě postavila vedle nich a odrážela by teplo jinam. Jaký je přesný název? Děkuji, Barbucha.

doplněno 14.10.13 17:45:

A ještě mě zajímá, jestli tyhle zástěny opravdu odráží teplo a nebo slouží jen jako ochrana před kamny?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jde o zástěnu ke kamnům nebo je i pro krby. Jedna je např. viz odkaz. Zdravím!

sortiment.hornbach.cz/...

doplněno 14.10.13 17:42:

Nemáte zač.

doplněno 14.10.13 17:51:

No, spíše jako ochrana okolí kamen, ale pokud by byla kovově lesklá, tak by měla i odrážet teplo a nepohlcovat.

Možná by šla i potáhnout alobalem, ale to je jen nápad.

doplněno 14.10.13 18:17:

korina - na to pozor - to, co Vy popisujete je vhodné za radiátor, ale ne ke kamnům.

hodnocení

Mnohokrát děkuji!

korina*

prodávají to na metry v železářství, šíře metr a pul. je to silný alobal. Mám to na chatě u lednice, je blízko kamen. Ale zkusila jsem to dát za kamna na stěnu a málem byla pohroma, bylo to žhavé a vyboulilo se to. bacha na to. A není to drahé.jinak prodávají hliníkové paravány ale je to drahé. KOrina

jendad

Takovou hruzu bych si ke kamnum nedal . Kamna jsou nábytek ,tak at to nějak vypadá .

korina*

samozřejmě je to hrůza , ale mám to před vysokou lednicí aby se od kamen neohřívala. ted už to je pryč , lednice vypnutá , chladno je ve sklepě.a je to na chatě nikoliv doma., pořád lepší než stále lednice v běhu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]