Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu. Nechal jsem si před dvěma lety udělat firmou novou podlahu z PVC. Na starý beton byla udělána vyrovnávací stěrka a na to po dvou dnech dáno PVC s lepidlem. A problém mám v tom, že se mi na linu začali objevovat černé fleky. Když jsem kontaktoval firmu, která mi to dělala, bylo mi řečeno, že se pod linem začíná dělat plíseň a už se s tím nedá nic dělat. Nedokáže mi někdo poradit jestli se dá těchto černých skvrn zbavit? Moc děkuji.
Nejlepsi je zbavit se priciny. Podlaha je studena a kondenzuje na ni voda. Zalezi co mate za barak ajestli je izolovany nebo jste v byte? Nejrychlejsi reseni je asi polit to savem a obecne snizit doma vlhkost. Dalsimi resenimi muze byt od tepelne izolace podlahy, pres provetravanou podlahu az po podrezani domu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.