Nejste přihlášen/a.
Po výměně mísy WC, která byla bůhví proč k podlaze přilepená silikonem zůstaly na dlaždicích podlahy zbytky silikonu. Co šlo, jsem oškrábal. Nicméně tam zůstala nepěkná mapa. Lze to nějak dostat dolů?
Jo, to je ono! Škoda, že Vám nejde přidělit bod.
doplněno 17.10.13 15:13: Tak pokud Vás bude někdo přesvědčovat, že se s tím dá odstranit silikon z dlažby, tak ho pošlete do zadele. Nedá! Teda neměl jsem přímo tuhle značku, ale pochybuju, že v tom bude rozdíl. Nejdřív jsem postupoval podle návodu: oškrábat co se dá, nanést odstraňovač, po 5 minutách setřít hadrem... a nic. Silikonová skvrna se na mě dál šklebí z dlaždic
. Takže znova, nechal jsem působit 10 minut... zase nic. Takže 15 minut...
Nakonec jsem vzal drátěný kartáč... a ejhle! Ten funguje dokonale .
...abych teda předešel nedorozumění - vanu kartáčem NE! Ani akrylátovou, ani smaltovanou, ani žádnou jinou. Taky bych to asi nepoužil na kachlíky s vysokým leskem. Já tím drhnul podlahové, lehce kostrbaté keramické dlaždice.
Oškrábat žiletkou se hezky řekne, ale já drhnul flek cca 1/2 m2 "nehladkých" dlaždic!
škoda že jste ten kartáč použil až po 15 min působení přípravku tím se z vašeho příspěvku stává kartáč poměrně irelevantní . Měl jste ho použít jako první a výsledek by byl objektivní . Přípravek funguje spíš než hladit hadrem to chce škrábat odlamovacím nožem nebo žiletkou a hadrem už jen leštit načisto. Je hezké použít kartáč a lidi co mají silikonem zablencanou akrilátovou vanu a bílí obklad za 600m2 vám určitě poděkujou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.