Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozbité umakartové dveře od koupelny

Od: anet333 odpovědí: 8 změna:

Nemůžu se dostat do umakartové koupelny,protože se kamarádi přetahovali a jeden se zamčel,jen takovým tím jednoduchým čtverečkem,kterým se otáčí, no a ten druhý tu kliku tak tahal,ze to urval.Kamarád si z vnitřní strany dveře otevřel,ale ráno byly zabouchnuté a já ted nevím jak se dostat do koupelny. Klika už vůbec nereaguje. Moc děkuju za rady

výtka
Upozornění od sys ladinpraha 13. 10. 2013 15:20:12
Bylo by vhodné doplnit foto kliky a štítku. ... poradte.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anet333
13.10.13 15:27
hodnocení

Rozbité umakartové dveře od koupelny

neo4440
hodnocení

0x

Takhle ti moc neporadím ale zkus vzít šroubovák plochej a strič ho do toho čtvercového otvoru a otočit .

mkat*
hodnocení

0x

Do kupelni sa neda dostať z druhej strany?Cez wc?Kučka sa neda pootočiť?Ak sa neda tak treba otočiť ten maly štvorhran nad klučkou.Ak ide klučka volne ,tak to už je väčši problem.Mate odlomenu nejaku časť v zamku.Musite ničim tenkym (napr:pilovy list na železo ,špachtla atd.. )opatrne zasunuť medzi zarubnu a dvere a skusť zatlačiť jazyk zamku do vnutra.

ladinpraha*
hodnocení

0x

U těchto zámků se většinou ulomí pouze páčka z vnitřní strany. V otvoru zůstává hranol, který má v vnější strany drážku pro šroubovák. Drážka musí být buď vodorovně nebo svisle. Mělo by stačit vzít vhodný šroubovák a pootočit.

doplněno 13.10.13 16:21:

v tom případě by to mělo jít bez větších ptoblémů vypáčit, všechno okolo je poměrně pružné. Ale rozhodně ne šroubovákem, ale něčím širokým, tenkým a dostatečně pevným. Napadá mě třeba špachtle.

doplněno 13.10.13 17:14:

To chce chlapa, trošku kutila, aby věděl, co a kam nasadit a kdy zabrat. Pak se nemusí zničit vůbec nic.

Rozbité umakartové dveře od koupelny #2
anet333
hodnocení

No,ono to asi jinak,než vypáčit nepůjde,ale bojím se,že ty dveře zničím,což by nebylo ideální,za 2 měsíce se stěhuju a budu byt vracet,takže asi budu muset zítra sehnat šikovného chlapa,protože i když špachtli mám,tak at se snažím jak chci,dveře se nehnou:)

anet333
hodnocení

No obavám se,že hranol tam už není,v té dírce je jen takový čtvercový rámeček a bohužel mi s ním nejde šroubovákem otočit,ten jazyk se prostě zasekl a nejde mi ani vratit zpět ,takhle to i skončilo po tom co to zlomili,nechápu ani jak to zavřeli znova,museli dát velkou ránu.

mech
hodnocení

0x

Z druhé strany zamykání dveří, je pod záslepkou druhá strana LOCK s drážkou na šroubovák pro otevření/ Mech

mkat*
hodnocení

0x

Už su dvere otvorene?Ak nie skus vyvrtať malu dierku v mieste kde zapada jazyk zamku.( v zarubni )No a potom niečim tenkym ,jazyk potlač do vnutra.Na umakarte ostane len dierka ,a nemusiš potom opravovať väčšie škody ,po vyrazeni dveri.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]