Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cisticka vzduchu

Od: dusimse odpovědí: 1 změna:

Ahoj,

nejsem nejaky alergik, nebo astmatik, ale bydlime na ostravsku a v tomto obdobi to zacina byt nesnesitelne. Dycha se spatne, venku je cerno uz odpoledne a v noci neni videt na pet metru.

Rad bych poridil nejakou cisticku, abychom aspon doma nemuseli dychat ty sra-ky.

Poradite, jakou poridit? Byt ma 80m, klasicke stropy, ale klidne by stacilo jen neco do loznice. Nepotrebujeme filtrovat roztoce, apod. Pouze prach a ten hnus, ktery produkuji nasi spoluobcane, kteri topi kdecim.

Mate nekdo konkretni zkusenost a poradite, na jake cisticky se zamerit? 10 tisic je mimo nas rozpocet, ale zase je nesmysl kupovat neco co bude jen hucet a zrat elektriku, nebo bude treba menit filtry kazdy den a jejich cena prevysi cenu zarizeni.

Diky moc,

Petr

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mluvil jsem s několika pracovníky od hutí po sklady a povětšinou se shodli v tom že je ten maras z 50% z polska a z 50% z českých fabrik... a když vám někdo popisuje jak jezdí v areálu s ještěrkou a vozí železné věci a po konci šichty sy cca 45min drhne protože když sundá mastnotu a černotu tak stále na kůži zůstávácosi stříbrného, o údajně padá z komínu "oné"firmy...

Co se čističky týče, tak to je bohužel drahá věc, já měl něco podobného zkraceno.cz/... a i když jsem později zjistil pouhou alergii na rákosníkovu voničku vzduch bylo něco lepší, nicméně má verze měla ultrazvukový zvlhčovač navíc a ten vzdoušek byl jak z lesa...

PS: mrknout sem osel.cz/... a hlavně prolézt diskuzi která je většibou informačně velice výživná + propátrat internet, není nad to mít nejhorší vzduch v celé evropě...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]