Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte.Koupili jsme si myčku Candy.Pořád mi však umývá nádobí tak,že sklo je bílé,zašedlé.Kde dělám chybu?Sůl i leštidlo jsem dala.Dávám tam tablety.Děkuji Jana
Nedavejte leštidlo ani sůl do myčky ale použijte tablety All in 1 od firem Calg**** nebo So*at nechci dělat reklamu
taková reklama by nevadila... nepředpokládám, že byste na zmínění Calgon nebo Somat něco vydělal
Upřímně rečeno - já těmto tabletám "vše v jednom" nevěřím a používám klasicky sůl i leštidlo a nemám problém.
Navíc pro tyto tablety musí být myčka uzpůsobená, musí je umět používat. To by ale snad měla každá nová myčka. Dále je potřeba si uvědomit, že množství soli obsažené v tabletě odpovídá průměrně tvrdé vodě. Pokud máte vodu tvrdší, musíte stejně používat sůl! Je to výslovně uvedeno v návodu k myčce.
Jinak k původnímu dotazu - máte správně nastavenu myčku dle tvrdosti vody? Jedná se o povlak, který lze smýt?
doplněno 23.02.09 14:22:Používáte s tabletami program pro tablety?
Zdravím, také mě myla špatně myčka. Používala jsem tablety 3v1. Koupila jsem čistič myčky, nasypala novou sůl (hrubá zrna), a spustila na program s nejvyšší teplotou (bez nádobí) ... Teď už jsem bez problémů. Konrultovala jsem to s opravářem - doporučil mi kupovat prášek,leštidlo a sůl KAŽDÉ ZVLÁŠŤ. Tablety mi nedoporučil. Leštidlo používám, ale mám nastaveno dávkování na minimum. Myji maximálně na 45 stupňů...a zase se nádobí krásně leskne. Mám pocit, že tabletami jsem myčku docela zaneřádila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.