Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kontakt mezi jističem a drátem

Od: kravsko* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den

Poradíte mi někdo jak mohu změřit zda je dobrý kontakt mezi proudovým chráničem a nebo jističem a drátem?

Když s tím drátem silou pohybuji tak se mi zdá že se ve svorce hýbe...lze to něčím změřit?

Děkuji

doplněno 09.10.13 20:28:

když zkouším tahat kleštěma tak drží...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

drát v čokoládě nebo jitiči se kontroluje tak že se utahne a silnějc se za něj zatahne..

když drží tak v pořádku když ne tak znovu

a co je to za drát a jistič?

pfpetr*
jak pise kolega nesmi se hybat a klidne si pomozte klestema

rnk*
hodnocení

0x

Neměřit a dotáhnout.

jmhad*
hodnocení

0x

jak říká kolega - neměřit nic a dotáhnout.Pokud se to nepodaří,pak vyměnit,zejména pokud je drát a svorkovnice z různého materiálu,hlavně pokud je přítomen hliník-

fribble*

Hliník se odstěhoval do Humpolce ...

Přesně to mne napadlo také.

Jó srandičky... Ty přejdou. :)

Tazateli jde zřejmě o to, že i přes maximální utažení se s drátem ve svorce dá pohybovat do stran, i když vytáhnout nejde. Nevím, čím to je, ale už jsem se s tím taky setkal. Já v tom řípadě oholený konec drátu ohnu do podkovy, kterou zastrčím do svorky naplocho. Ve svorce pak drží za větší plochu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]