Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím nastavit zeď?

Od: shpell odpovědí: 7 změna:

Prosim Vas o radu, na obrazku jde videt o co mi jde. Potrebuji vyplnit prostor, ktery je zaznacen cervene, Je to hranol o rozmerech cca 100x100x700mm.

Nic se na nej veset nebude, bude to slouzit jen jako zaslepka, zadna zatez, otazka zni:

JAK NEJJEDNODUŠEJI TO PROVEST ANIZ BYCH MUSEL ODSTRANIT STAVAJICI PREPAZKU A CELEK BY VYPADAL JAKO JEDEN KUS?

POLYSTYREN?

Čím nastavit zeď?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sanyo*
hodnocení

0x

Polystyrenový hranol přilepit pěnou, pomocí perlinky a lepidla zhotovit omítku shodné struktury a znovu vybílit. Hranol se vám už nikdy nehne.

doplněno 08.10.13 21:22:

Lepidlo bude stačit také, drží to jak...ž. iíra a už to taky nepustí, pochopitelně pomálu tvrdne.., nic neprovalujte, připravte si přesně ten hranol od zdi ke zdi, nezapomeňte na vůli na lepidlo a na vůli pro omítku. Připravte si nějaká prkna či latě ( stačí i záclonové tyče) jako vzpěry a je to.

shpell
hodnocení

OK, tak jsem si to nejak predstavoval, jen jsem se chtel presvedcit...

Penu nemam po ruce a nechce se me kupovat cela tuba kuli tomuto kousku. Je nejaka jina varianta napr. nejake dlouhe samorezky s podlozkou a provalit to skrz do stavajici sadrokartonove prepazky?

qqqqqqqqqqq

80,- Kč za pěnu? to řešíte? zbytek vás vyjde na několikanásobek...

pfpetr*
misto polise hebl penu a pojistit turbosrouby. Do polise se strasne snadno udela prohluben nebo dira
pfpetr*
pokud je to sadros tak servat spodek a nastavyt
shpell
hodnocení

Servavat spodek si myslim, ze uz je moc, chci to efektivne a hlavne rychle... Vidim to na prilepeni hranolu lepidlem, vyckat az zaschne a pak pretahnout perlinkou s lepidlem.

Díky moc vsem za rady!

pfpetr*
ta pena je pak nejlepsi volba a misto lepidla pouzit uniflot a do 2h stukujete a vecer malujete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]