Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasklení lodžie - otáčení skla na půl

Od: pravnik* odpovědí: 1 změna:

Nechávám zasklít 2 lodžie. Viděl jsem lodžii zasklenou systémem, kdy se jednotlivá skla (bez rámu) posouvají do stran a na konci dráhy se otáčejí - potud nic neobvyklého. Ovšem ta skla co jsem viděl se otáčejí na čepu, který je uprostřed spodní a horní hrany skla, takže půlka otočeného skla jde dovnitř a půlka ven. Já však takový systém nemůžu nikde najít - všechny bezrámové systémy se otvírají tak, že každé sklo se celé otevře dovnitř, takže na šířku skla nemůže nic v lodžii u stěny být. Nevíte někdo, zda se ten "vprostředku otočný" system ještě vyrábí, případně jak se jmenuje?

děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakoola*
hodnocení

0x

Shodou okolností mi dnes do e-mailu přišla nabídka:). Myslel jste něco takového? kraussro.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]