Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem cca před rokem křovinořez HECHT. Za tuto dobu byl již 3x na reklamaci ve firmě Werco. Při 1.reklamaci uvolněný mazací šroub a rozklepaná rukojeť (řidítka). 2.reklamace - nestartuje. Tahám za šňůru ale naprázdno. Vrátilo se opravené/neopravené, takže jsem reklamoval znovu. A to jsem neměl dělat! Napsali mi z Werco, že jsem zadřel motor a že oprava bude 3.400Kč ! Přitom motor byl v naprostém pořádku! Nejdřív, že prý málo oleje v palivové směsi, pak že prý mám špatný olej, bla, bla, bla. Ale mažu olejem od prodejce a přesně dle návodu! Prostě je to WERK ! Už nikdy HECHT ! Pro úplnost dodávám, že jsem koupil i sekačku HECHT za 14.000 a po cca roce jsem ji prodal do servisu za 2.000, protože byla na odpis. Prostě HECHT už NIKDY !
Kdybys přidal trojku, tak máš třeba husqvarnu a ne tenhle shit.
doplněno 04.10.13 18:55:Myslím tu sekačku.
doplněno 04.10.13 18:57:Nezávislý test na stránkách chechtu, muhehe:
Nezávislé občanské sdružení D-test (založeno v roce1992) provedlo test sekaček se záběrem 46 cm a potvrdilo kvalitu sekaček Hecht. V souboji 14 sekaček prodávaných na našem trhu, HECHT 548 SW 5 in 1 porazil v konečném hodnocení takové konkurenty, jako je např. Mountfield, Brill, Stiga, Honda či Husqvarna. Před Hechtem se zaslouženě umístily pouze renomované značky jako John Deere a Sabo s cenou až 4x vyšší.
Záleží na výrobku.Pila el.pila Hecht se mi po hodině rozpadla a odpověď podobná - špatné zacházení.Šikovný kovář mi udělal plechový obal a řezala dva roky než se propálil kolektor. Na druhé straně mám 4 roky drtič větví a zatím maká jako divý. Ale opravdu je lepší si koupit značku.
Přesně tak - jak který kus. Zrovna sekačky mají dobré reference, pokud maj B&S motory. Moje šlape 3. sezonu bez jediného zádrhelu a to ji taky dávám pěkně na pr...el. Ale křoviňáky se jim dost sypou. El.nůžky na plot si lidi taky chválej, ale motorový pily stojej za pendrek... prostě člověk musí buď riskovat nebo měsíc prolízat fóra na netu a pak teprve kupovat.
Tak já mám od HECHTů asi 3 roky celkem dost používanou elektrickou řetězovou pilu a bez problémů, jsem spokojen. Také mám od nich elektrický vertikulátor, dělám s ním 2x ročně cca 4 ary trávníků a také no problem.
Značka to sice nejspíš není nic moc, ale myslím, že je lepší koupit eventuelně dvakrát levnější, jnež jeden drahý stroj. Ani u drahého není záruka, že se nepokazí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.