Nejste přihlášen/a.
doplněno 03.10.13 20:27: Myslel jsem ze mi tu nekdo poradi a zatim si ze mne delate srandu. Zkusim jinou poradnu snad tam budou v poho diky vsem.
3x
Dobrý den, možná jen perete záclony nebo závěs. Pokud ne, tak si tam dejte něco látkového.
Mohlo by to pomoci zachytit zvuk. Případně přestavět nábytek nebo nalepit stropní podhledy.
A na podlahu koberec. Zdravím!
doplněno 03.10.13 19:54: 2874 - možná se náhle změnil ten počet dětí, tak jsou jiné zvukové vlastnosti pokoje
.
2874 - myslím si, že rady jste dostal solidní, ale nemáte asi dostatečný smysl pro humor a nadsázku.
doplněno 03.10.13 21:05: Vlastně*
1x
dobrý večer, ozvěna vzniká, když místnost je příliž prázdná a zvuk nemá žádnou překážku, aby se odrážel mnohonásobně od stěn.
Slyšíme to krásně, když vyklidíme místnost při malování, tak je špatně rozumět hovoru, říká se tomu, že v místnosti je velký dozvuk.
Jak ho snížit, stačí vrátit nábytek, pověsit záclony , závěsy, obrazy a je to hned lepší. V divadlech, v kinech, v koncertních sálech a jinde, kde záleží na dobré akustice, tak nikdy nejsou hladké a rovné stěny, aby se zabránilo odrazu zvuku. Tak zjednodušeně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.