Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevím, co je to za předmět

Od: maruki* odpovědí: 17 změna:
Dobrý den, dostali jsme propagační předmět a nevíme, k čemu je to dobré :)Tady jsou obrázky: maruki.7u.cz . Po kliknutí se otevřou větší v nové záložce,Děkuji moc za odpověď :-Ddoplněno 22.02.09 11:28:Tedy ve stejné záložce / okně. :)doplněno 22.02.09 11:55:Celé je to černé plastové, jakoby klips, který se má na něco přichytit, vnitřní šedý kvádřík je z nějaké pěnové hmoty, ani polystyren, jako tvrdší molitan..doplněno 22.02.09 12:05:Rozměry: 7 cm na délku, 3 na šířku, rozměry šedého pěnového vnitřku: 2x1,5 cm.doplněno 22.02.09 12:08:Stránky firmy, jejíž logo je na předmětu: profimont.cz/... 22.02.09 12:20:POZOR! Nový obrázek, adresa maruki.7u.cz/1.jpgdoplněno 22.02.09 15:07:PROBLÉM VYŘEŠEN!
výtka
Upozornění od sys strejc 22. 02. 2009 11:44:19

Upřesněte, za jakého materiálu je vnitřek předmětu. Dost to napoví.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Tak jinak,trošku jsem pohledal,není to úplně to stejný,ale je to ono uni.autodoplnky.cz/...

slonbonjohn*

Jo jo, tady je taky něco podobnýho auto-samolepky.cz/...

maruki*
hodnocení

Tak jo, díky, tímto je problém vyřešen. Díky.

lidka*

Gratuluji, tak to bych opravdu nehádala! *palec**jasne*

hodnocení

2x

Je to držák na brejle-ta klipsa se nacvakne na sluneční clonu v autě,a do tý pěnový hmoty zacvaknete nožičky od brejlí.

maruki*
hodnocení

Tou klipsou myslím ten ohyb nahoře - na druhé straně než je ta plochá strana s logem. Dal jsem tam nový obrázek. tan je maruki.7u.cz/1.jpg

slonbonjohn*
hodnocení

1x

Na 100% souhlasím s Dexxem, je to držák brýlí na stínítko v autě

lm®
hodnocení

0x

Ony ty fotky nesjou moc ostré,napadá mne:zrcátko na kolo?

martini*
hodnocení

0x

Ano, jestli je to měkké nebo tvrdé, kdyby tvrdé, mohl by to být brousek, jestli měkké, tak nějaká leštička. Taky napište od koho nebo při jaké příležitosti jste to dostali, třeba to taky napoví

seuss*
hodnocení

0x

musim se priznat, ze mi to dost pripomina kapodastr, ale takovej zvlastni...

mil®

Na první pohled jsem si taky byl jistej, že to je kapodastr, ale nejni.

lidka*
hodnocení

0x

To je pěkný rebus. :D Podle spony je to podle mého k připevnění na stůl nebo kuchyňskou linku, ale pokud jste to dostali jako propagační předmět, tak by to mohlo být i na psací stůl. Před upřesněním bych tipovala také na brousek, ale podle doplnění je to měkčí hmota. Ale určitě by pomohlo napsat - nemusíte konkrétně - ale alespoň z jakého oboru byl dárce. Předpokládám, že by to s jejich činností mohlo nějak souviset. *nevi*

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Mě to připadá taky jako držák na brýle, ale na řídítka kola.

martini*
hodnocení

0x

Tak já teda taky hlasuju pro držák na brýle, nic jiného mně nenapadá, podle rozměrů je to malé a co by se tím dalo leštit mně nenapadá. Stránky firmy nenapoveděly vůbec nic:D

maruki*
hodnocení

Tak díky. Myslíte jako na to jak je tam zrcátko? To ale nemá taký vypouklý tvar, ne?

Já si to na rozdíl od ostatních nemyslím. Upnutí na cloně by bylo dost chatrné, naopak vyjmutí brýlí dost obtížné. Vložení by pak vyžadovalo obě ruce... Jsem přesvědčen, že předmět má být umístěn na hraně stolu a mohl by třeba přidržovat kabílky od reproduktorů, mikrofonu či třeba myšky... :)

doplněno 22.02.09 15:19:

Je to opravdu držák na brýle... *hi* Dexx *palec**palec*

maruki*
hodnocení

Jako v tom vypouklým by byly kabely...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]