Nejste přihlášen/a.
Upřesněte, za jakého materiálu je vnitřek předmětu. Dost to napoví.
Je to držák na brejle-ta klipsa se nacvakne na sluneční clonu v autě,a do tý pěnový hmoty zacvaknete nožičky od brejlí.
Tou klipsou myslím ten ohyb nahoře - na druhé straně než je ta plochá strana s logem. Dal jsem tam nový obrázek. tan je maruki.7u.cz/1.jpg
To je pěkný rebus. :D Podle spony je to podle mého k připevnění na stůl nebo kuchyňskou linku, ale pokud jste to dostali jako propagační předmět, tak by to mohlo být i na psací stůl. Před upřesněním bych tipovala také na brousek, ale podle doplnění je to měkčí hmota. Ale určitě by pomohlo napsat - nemusíte konkrétně - ale alespoň z jakého oboru byl dárce. Předpokládám, že by to s jejich činností mohlo nějak souviset.
Já si to na rozdíl od ostatních nemyslím. Upnutí na cloně by bylo dost chatrné, naopak vyjmutí brýlí dost obtížné. Vložení by pak vyžadovalo obě ruce... Jsem přesvědčen, že předmět má být umístěn na hraně stolu a mohl by třeba přidržovat kabílky od reproduktorů, mikrofonu či třeba myšky...
Je to opravdu držák na brýle... Dexx
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.