Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorová pila - recenze

Od: standars* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,nemá někdo,prosím,zkušenosti s motorovou pilou GTM Professional GTC 50?

Děkuji

Standa

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rnk*
hodnocení

2x

Čínské hračky nekupuju.

Vyberte si z těchto značek: Husqvarna, Dolmar, Stihl.

raadek*
Nekupovat přes internet, ale v kamenném obchodě. Když se po pár dnech zadře, slušní prodejci většinou vyměňují kus za kus. A jestli chcete normální spolehlivou pilu tak Stihlku.
asd*

Když se po pár dnech zadře, tak vás prodejce pošle do háje s tím, že to bylo chybou obsluhy. Vyjímka jsou jen řetězce kde uznávají všechny reklamace...

hodnocení

2x

Řeknu to jinak, pokud si kupujete pilu, kterou pořežete 1 strom za rok tak kupte i tu čínskou (tam už je to sázka do loterie jak dlouho bude řezat). Pokud budete řezat hodně, tak značku Stihll nebo Husqvarna.

kahsa*
hodnocení

0x

Už jsem se vylečil z kupování Čínských strojů. Vysypese to vžy když to člověk potřebuje a "ušetřený"peníze stratíte na čase a spojené náklady s reklamací. Taky jsem kupoval bauhaus kvality, dnes už né to radši koupím za 5tisíc kvaltní pilu a budu mít klid tady nakupuju já (mám to kousek od odmova) azcentrum.cz/...

standars*
hodnocení

Všem moc děkuju

hasic*
hodnocení

0x

Dobrý den :Po dlouhém váhání jsem zakoupil čínskou motorovou pilu eurotek Germany cena 1190kč.Pilu pužívám zatím 1,5roku nařezal jsem s ní 15m3 tvrdého dřeva.Jsem mile překvapen.Základ- nechat pilu zaběhnout- 1 nádřž naprázdo bez řezání. Pak postupně zatěžovat,100okt. benz.olej stihl -1:25,před každým řezáním nechat 1minutu běhat na prázdno.Pro přípravu dřeva do krbu ideální myslím, že již niní je zaplacená

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]