Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pneuservis na vedlejšák

Od: acer® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Už jsem podobný dotaz kdysi psal, nyní mám jiné požadavky. Chtěl bych se zeptat zkušenějších. Pracuji u soukromníka, je to autoservis a můžeme i přezouvat pneu. Chtěl bych rozjet pneuservis doma zatím na vedlejšák. Zatím nevím jestli autoservis a pneuservis je stejný obor u živnosti. Jinak bych potřeboval potvrzení-povolení od zaměstnavatele, což nedostanu ani náhodou. Pak mě zajímá co vše by obnášelo otevření provozovny. Mocktát děkuji K.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

radil*
hodnocení

0x

Ano, musíš mít souhlas zaměstnavatele, jedná se o "stejný nebo podobný obor činnosti". Jinak k otázce "co by to obnášelo" - pokud nejsi schopen si to vyhledat, tak ani s podnikáním nezačínej, protože se v tom utopíš. Myslím v papírech a paragrafech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]