Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byt v Chomutově?

Od: lerner odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer všem,

mám možnost mít byt v Chomutově, ale o této lokalitě jsem neslyšel zrovna nic dobrého. Na druhou stranu bych uvítal, kdyby mi někdo, kdo tam opravdu bydlí sdělil, zda je to opravdu tak špatné. Mám na mysli především nepřizpůsobivé obyvatele, kriminalitu, ovzduší atd. Předem díky.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

I v Chomutově jde o lokalitu. Kterou máte na mysli? Ulice...?

laik*
hodnocení

0x

No a kde bydlis ted? Aby to nedopadlo tak, ze i ta nejlepsi lokalita v Chomutove bude porad horsi nez kde bydlis ted.

Chomutov opravdu neni mesto, do ktereho se lidi cilene stehuji. Ono to ostatne plati pro skoro cely Ustecky kraj.

ivik*
hodnocení

0x

Bydlela jsem tam s bývalým manželem 10 let a už nikdy v životě...Smrad, smog, Nepřizpůsobivý na každém kroku,v Jirkově, což je skoro součást Chomutova, to je ještě horší.Byta jsou tam velmi levné, to ano, ale za jakou cenu? Nedoporučuju...

sonko257
hodnocení

0x

nebojte se toho jsou tam lidé, kteří jsou přátelští a komuniativnější , než ve středočeském kraji, kam jsem se odstěhovala já, . Jsou lokality , kde jsou romové ale , víme , že jsou nasazení po celé republice, centrum, a okolní lokality jsou hodně policií hlídány , jinak doporučuji, zatm nejlevnější možnost koupi nemovitosti!

hodnocení

0x
Vy kteří tak nesnášíte Cv - zaškatulkovat celé město jen kvůli problémové lokalitě je dost krátkozraké... Stejně tak bych i já mohl hanit to Vaše kdybych tam byl a nějaká jeho část se mi nelíbila. A že je tu smog a smrad? Ano v blízkosti teplárny a válcoven. Já kupříkladu bydlím v okrajové lokalitě při úpatí krušnohoří. Čistý vzduch, klid a pár minut do hor. Stěhovat se jednou budu při stavbě vlastního domu, ale jen pár kilometrů směrem do hor kvůli přírodě a ještě většímu klidu.
doplněno 02.10.13 00:13: A jak tu někdo napsal - vše je o lokalitě. Já bych se taky nastěhoval do Matiční v ústí, Chanova u Mostu, Janova u Litvínova nebo na Máj v budějkách. Ano v Cv jsou i hnusná místa ale za mě naprostá převaha těch hezkých

smolik
hodnocení

0x

jj, je do díra. Nedoporučuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]