Nejste přihlášen/a.
Mohli by jste mi prosím poradit jaký druh pletiva koupit na plot tak, aby co nejdéle vydržel s dobrým poměrem cena / výkon? Zatím jsem uvažoval o poplastovaném (drát 1,7mm) popžípadně pozink, který bude pevnější, ale zase nejspíš orezne. Teď jsem našel jestě svařované pletivo.
Máte s tím někdo dlouhodobé a hlavně praktické zkušenosti? Jak máte vyřešené zarůstaní travou (podhrabove desky, vysypaný kačírek na geofolii)?
Poplastované pletivo a plastové podhrabové desky - příštích min. 10 let pokoj s údržbou. Ještě zapřemýšlet nad ošetřením sloupků, aby těch 10 bezudržbových let byla pravda. ( obchodprodilnu.cz/... )
Kamarád položil na šíři sloupků lešeňovky, trošku odkopl motykou a vylil to betonem. Ani drát do toho nedával. Má to tak dvanáctým rokem a pořád stejný. Skoro to není vidět, ale trávu to nepustí.
Já měl na mysli něco takového pletivo3nec.eu/... - je to bez práce a cena je snad rozumná. A ještě zpevní spodek pletiva proti podlézání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.