Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,potřebovala bych poradit ohledně zlepšení zateplení vnitřních příček ze sádrokartonu.Mezi vnitřními příčkami mám málo izolace a prostupuje tama hluk a také se mně ty hladké bílé stěny moc nelíbí.Místnost sousedí ze studenou chodbou,nevíte co je nejjednodušší zaizolování,co by se na ty příčky dalo z té chodby nalepit,někde jsem četla něco o korku,nebo polystyrenu s povrchovou upravou.Poradte prosím kdo jste mněl podobný problém.Děkuji Eva
0x
doplněno 21.02.09 11:36:
0x
Polystyren je dobrá izolace tam, kde ne není nárok na hlučnost. Takže vláknitá izolace. Pokud vám to prostor umožní, tak rozšiřte konstrukci pro sádrokarton a vyplňte ho sklovláknitou, nebo minerální vlnou. Tuto opět zaklopte sádrokartonem. Jako povrch použijte v místnosti kde nechcete hladký povrch strukutrovou malbu, aplikovanou speciálním válečkem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.