Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Háčkované záclony

Od: zacatecnik* odpovědí: 13 změna:

Háčkované záclony vel. 170 x 250 cm nevypnuté. Ve stávajícím bytě je nemohu použít. Poraďte kam s nimi - prodat/kde? darovat/komu? Děkuji

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

2x

Zdravím, jednou z možností je je nabídnou třeba na nevyhazujto.cz/... - třeba se jich někdo rád ujme.

hodnocení

1x

Páááni, háčkované záclony! Osypu se, jen si vzpomenu na konstrukci, kterou jsem smontovávala před barákem a záclony na ně napínala. *plac* Namočit, vyprat, naškrobit, vypnout, nechat uschnout a pak teprve, opatrně, aby se nepomačkaly, pověsit. Už bych nikdy nic tak pracného nechtěla zažít! U Vietnamce koupím metr za 60 kč, tedy celá záclona do 200 kč. Poskládám, šupnu do pračky spolu s čistým ručníkem (pak tolik nepění) a vyždímané na okno pověsím. ;) Ani zadarmo s flaškou rumu!

pfpetr*
hodnocení

0x
ja je beru
danimerka

Daruji všechny mé háčkované záclony. piš na haklova.dana@seznam.cz. Dana

iz*
hodnocení

0x

Dejte sem fotku, třeba najdete zájemce hned. Ale jinak bych doporučila spíše Fler nebo podobné weby, které se zamšřují na rukodělnou tvorbu.

eny99999*
hodnocení

0x

Dobry den,

mate fotografii? Mozna by se mi hodily na chatu.

Dekuji

pfpetr*
na chatu skoda navrhuji drazbu a zaciname na 100

pt®
hodnocení

0x

Když zadáte na mimibazar. cz svou nabídku o prodeji záclony, tak ji prodáte na 100%. - pt

pina
hodnocení

0x

Já například háčkované záclony sháním dlouho,moc by se mi líbily domů.Za kolik nabízíte prosím?:)...rozměr by vyhovoval..

danimerka

Dobrý den, daruji všechny mé háčkované záclony. Pokud budou velké, lze je zahnout nebo zmenšit. Piš na haklova.dana@seznam.cz. Dana

pt®

Vy je stále ještě máte? A máte foto?. Nafoťte a ukažte. - pt

danimerrka

Mám jich několik v tašce, nevytažené, pošlu balík zdarma, jen za poštovné 90,- Kč. Snad udělají radost a ještě službu, je mi líto je vyhodit, měla jsem je ráda. Kontaktujte mě. Dana Haklová 73790734

pt®

Poslala jsem Vám mejlík. - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]