Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka Metabo?

Od: biges* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

prosím jak si stojí značka Metabo ve srovnání s modrým Boschem a Makitou? (Jde mi konkrétně o aku šroubováky.)

Díky

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

rozhodně metabo či makita. Bosch nebrat. Může se tvářit všelijak, ale není to extra profi značka. Z8leží samozřejmě na využití. Jde taky samozřejmě o cenu...

hodnocení

2x

Metabo a Makita ferrari mezi nářadím. Nikdy mě nezklamaly. Bosch je podle mě zbytečně drahej.

hodnocení

2x

Metabo, Makita a DeWalt. Nákupem ani jedné značky neuděláš chybu. Ostatní si dobře rozmysli.

pfpetr*
hodnocení

1x
delal jsem se vsemi aku co pisete a na makitu nema ani jedna konkretne s baterii 14.4v vydrzela pres 5let plneho nasazeni a funguje dodnes na doma mam 12v makitu a take naprosta spokojenost

fribble*
hodnocení

0x

Srovnatelně, i když já mám Makitu raději. Ale chybu neuděláte ani s jedním.

vladaj
hodnocení

0x

Jak je uvedeno v odpovědích přede mnou. Metabo nebo Makita, používám tyto dvě značky a pokud srovnám s jinými, se kterými jsem měl možnost přijít do styku, nemají konkurenci.

zabu
hodnocení

0x

Metabo Power grip. Aku šroubovák mám v práci už asi 10 let. Běhá bez jediného problému. pardon, byl dvakrát v opravě s prasklou vratnou pružinou spínače. Na to, že se s ním dělá téměř denně docela zázrak. třikrát už jsem dával nové akumulátory, ten pack vydrží asi 2-3 roky. Není problém v GESu koupit nové s páskovými vývody a vyměnit je. Je to levnější než kupovat nový pack.

zabu

Tohle je ono.

belmontdepot.com/...

biges*

Tak to je skutečně střízlík :) Uvažoval jsem spíše o něčem takovém...

akusroubovaky.heureka.cz/...

Popřípadě něco s příklepem? Čert ví, kdy se to může hodit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]