Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím a jak vyčistit bílou koženku

Od: anykraft odpovědí: 3 změna:

Mám bílou koženkovou bundu a nevím čím a jak jí vyčistit. Bojím se jí hodit do pračky, protože už jenom tím jak jí stále nosím, tak na rukávech se mi ta bílá barva loupe. Tak aby se to v pračce ještě víc nepoškodilo. Materiál je to 50% NYLON a 50% POLIESTERE.

PROSÍM POMOZTE MI !

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To, jak popisujete, vypadá na naprostý konec milované bundy. Dosloužila a zachránit ji nejde! *plac*

ron*
hodnocení

0x

Dejte ji do čistírny, odborně Vám ji vyčistí, určitě ji neházejte do pračky. Pokud se už koženka loupe, moc dlouho stejně nevydrží.

ala1970*
hodnocení

0x

Já osobně na úklid používám jednu firmu. Přesně z tohoto důvodu. Mám malé dítko a to prostě nevím jak umí vytvořit skvrny co nejdou dólu. Takže, když vážně nevím, jak s tím pryč, objednám si na to specializovanou firmu. Jako za ty ceny co se to dneska poskytuje se to vyplatí. Šetří to nervy a navíc mají specializované čističe, co opravdu vyčistí vše a velmi šetrně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]