Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabulka závitů soustruh SUI 40

Od: matejvambi* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Na soustruhu SUI40 (TOS Trenčín) mám odřenou a nečitelnou tabulku pro nastavení stoupání závitů. Jedná se o tabulku, na které je stoupání metrických a palcových závitů. Nemohl by mi ji prosím někdo poslat naskenovanou (mail: vambera.mat@seznam.cz) a nebo jen poradit, kde byl ji případně stáhnul? předem děkuji za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

moto*
hodnocení

0x

Zkuste to zde: trens.sk/...

Měl jsem stejný problém u Tosky SN50 a poslali mi obrázky štítků v tifu.

Přišlo mi to z tohoto mailu:

d.judinyova@trens.sk

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
co jsem koukal do výrobního programu TOS Trenčín trens.sk/..., tak SUI 40 už ve výrobním programu nemají, ale dokumentaci určitě mají. Zkuste si požádat mailem technické nebo obchodní oddělení, zda by vám neposlali scan tabulky a nebo přímo originál tabulku novou.

Pokud byste nepochodil, napište mi pak vnitřní poštou zprávu a já vám příležitostně v práci tabulku ofotím (máme tam buď SU 50 nebo SUI 50, ale to je celkem jedno, protože "nortonky"jsou velmi pravděpodobně u těchto strojů stejné a že je to 50 a vy máte 40 taky nehraje roli - rozdíl je jen v točném průměru nad ložem - my máme dokonce stroj s můstkem).

Jinak se mi ještě podařilo najít originál manuál ke stroji - volně ke stažení je na této stránce tumlikovo.cz/... - pokud vám nebude stačit to, co je v manuálu (nějaké tabulky tam jsou,ale podorbně jsem to neprohlížel), tak použijte postup viz výše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]