Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci vymalovat obyvak, opet na bilo. Od syna mam na tyci dva valecky, jeden chlupaty a jeden molitanovy. Mam koupeny Primalex polar a na vyrovnani direk po hrebickach Primalex, vnitrni sterka 1. Poradite mi, prosim, jaky valecek by byl vhodnejsi? Diky! Sebor
Ta prima stěrka je v pořádku.Malé dírky se s ní opraví perfektně.Pokud by někde byla díra větší,musí se po zaschnutí ječtě jednout líznout.Pokud by po zaschnutí zbyly po stěrce bouličky,zbrousí se brusnou síťkou.
JABRAKA
Určitě chlupatý! Molitanové jsou na barvy, které se používají na futra. Však vyzkoušejte a napište. Já budu malovat teď o víkendu. A jsem z toho dost rozhozená, protože nebudu malovat já, už nemůžu, ale budu odkázaná na mužské. Věřím, že příjdou včas jak slíbili a že nebudeme muset na nikoho čekat a že a že. . . Tak ať nám to schne a nekocouruje :D
Válečky stojí pár kaček, kupte si ještě jeden, kdyby se nedařilo.
v prvé řadě vám radím dírky a nerovnosti opravit sádrou nebo tmelem a ne barvou, i když se jmenuje vnitřní stěrka. Ušetříte si spoustu času a práce. Když je stěna hladká a bez kazů, pak je jedno jakým válečkem pracujete. Nějakou tu půlhodinu vám bude trvat, než se s ním naučíte zacházet.
Takže radím, než získáte rutinu, pak pro začátek váleček málo namáčet, pořádně omačkat o sítko a nanesenou barvu pořádně roztírat nasvislo i našikmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.