Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový zajímavý problém. Někdo se mi u garážových vrat (starý dvoukřídlý) vyrazil fabku. Asi se snažil dostat dovnitř a nevěděl jak na to. Každopádně fabka je pravděpodobně zaražená dovnitř do garáže a já teď nemám možnost vrata odemknout, protože zámek zůstal zamčený. Nevíte někdo, jak si s tímhle poradit aniž bych musel zdemolovat vrata?
Díky za odpověď.
Ta FABka nebude zaražená v garáži, ale vylomená (to se dá poměrně snadno, na to zloděj nepotřebuje ani žádné zvláštní nářadí). Pokud tedy je otvor po vložce prázdný a nepřekáží v něm šroub původně vložku držící, zasuňte do otvoru náhradní vložku a zámek normálně odemkněte. Pokud tam ten šroub překáží, musíte zámek odemknout silnějším zahnutým drátem, nebo šroubovákem. To už ale chce základní znalost mechanismu zámku a trpělivost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.