Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci si koupit kvalitni aku srobovak s cenou max 3500,- Je to realne? Libi se mi bosch modra rada profi. Bude na domaci pouziti, ale mam rad kvalitni naradi. Nasel jsem Bosch 1800 LI profesional. Mate nejake lepsi tipy za podobnou cenu? Diky Martin
Nedávno jsem do firmy kupoval tuto akuvku. Je příjemná do ruky, není těžká, je malá takže se s ní vejdete i do méně přístupných míst. A byli jsme příjemně překvapeni výkonem, výdrží baterie i rychlostí nabíjení. Jediná chybička je, že nemá vlastní kufr, což nám nevadilo,m zdědila kufřík po té "umřelé"...
Já mám ten menší (10,8 V, 999 Kč) a také jsem spokojen. Jeho základem je pravděpodobně tenhle Einhell, přičemž verze Parkside má ještě sundavací sklíčidlo. Není to na dlouhou práci, ale nemá problém s několika desítkami vrutů cca. 3,5*45 mm do parket. Nevadí mi ani jen jedna baterie, je to nabité cca. za hodinu.
doplněno 24.09.13 18:07:K NiCd už se doufám nikdy nebudu muset vrátit.
e-zelezarstvi.cz/... ja mam tuto a jsem spokojen maximalne dve rychlosti dobra cena
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.