Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc při výběru matrace do postele?

Od: nikola30 odpovědí: 2 změna:

Sháním kvalitní zdravotní matrace do postele.Mám probléímy s krční páteří. poradí mi někdo, kde se dají kopit opravdu kvalitní a ortopedické matrace?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Před pár lety jsme si koupili nové postele i matrace - konkrétně Sára od Jelínka. Jsme spokojení, ale přece jenom bych si příště koupila o stupeň měkčí. Matrace se vybírá podle váhy zákazníka. Dnes bych si pro sebe koupila do 60 kg (kdeže ty loňské sněhy jsou...). Po letech zkušeností bych nevolila tvrdou matraci.

novynabytek.cz/...

doplněno 19.02.09 16:57:

Pokud jde o problém s krční páteří, možná by pomohl spíš kvalitní polštář s podporou krku.

hodnocení

1x

S matrací vám nepomůžu.Ale pokud máte problémy s krční páteří,kupte si polštář z "líné pěny".Já měl velké problémy s krční páteří a bez totoho polštáře si už spánek nedovedu představit.Ale má to jeden velký háček.A to,že je třeba,abyste začala cvičit! Bez cvičení jenom polštář nepomůže!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]