Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Máme doma snížený strop tvořený zavěšeným kovovým rastrem do kterého jsou zasazeny stropnice. Takový ten snížený strop z kanceláří (mají všude možně, firmy a tak). Firma kde jsem to před lety koupil skončila a nyní když bych ho chtěl ještě na chodbu tak nevím kde to hledat.
Myslel jsem jestli někdo nevíte kde na internetu to někdo nabízí - chtěl jsem si porovnat ceny a nabídky - ale nic jsem nenašel (buď jsem zadal špatně název vyhledávání nebo nevím kde dělám chybu). Nemáte nějaký tip kde-jak to najít?
Děkuji G.
možná i jo, ale - je do něj špatný přístup. U tohoto co chci můžu libovolně zasahovat, tahat tam kabely, instalovat světla apod. - je to rozebiratelná stavebnice + je to lehké. Prostě zjistil jsem jaké to má výhody. SDK vypadá o něco líp ale má také své mínusy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.