Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Marmolit bíle fleky

Od: hurja* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Prosím nemá někdo zkušenost s bilýma flekama na marmolitu...natahl jsem na ztracene bednění flexi lepidlo,perlinku,a take penetraci. Po natahnmuti jsem hned druhy den nalepil na horni hrany kachličky...pak za dva dny...začalo pršet...a ukazalyy se bile fleky vždy v mezerach kachliček a stekalo to dolu...mám tam bíle fleky po uschnuti jich je pár vidět...v dešti je jich vidět více...zkoušel jsem jar s vodou a ryžak...a taky už i ocet...nic nepomaha! Prosím poraďte! Jsem bezradný! Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

není to výkvět ,takzvaný sanační,to leze z betonu,nechci radit ale nešlo by to čisticěm na maltu co se používá napřiklad na čistění fleků na dlažbě?

hurja*
hodnocení

Ahoj... No nevím. Muže to být i ze sparovačky...pže ja jsem to zasparoval...a pak 5 dnu chcalo...tak to mohlo stect v těch mezerach kachliček po zdi dolu...bo ty fleky jsou jen v těch mezerach asi 15cm široke a až dolu. Ale o tomto připravku nic nevim...zkusim furt lepší než nový marmolit...diky :) rano jsem zkusil ředidlo...bez vysledku...

hurja*
22.09.13 10:50
hodnocení

hurja*
hodnocení

Našel jsem B-Clean...je to na maltu,lepidlo atd. Ma s tim někdo zkušenost...děkuji pěkně :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma marmolit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]