Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit s tmavými skvrnami,které se mi nepravidelně po vyprani objevuji.Drive se mi parkrat objevily tmavé skvrny (tmave hnědé)po vyprani bílého prádla,tak jsme si mysleli,ze to je starou prackou,koupili jsme novou a ted se mi to stalo znovu..jednou na bílém prádle a jednou na barevnem(cervenych kratasech,kde je skvrna modra). Ty skvrny před vypranim na prádle nebyly Děkuji za rady
Máš děti? Máš nějaké zvíře? Nemůže se občas do pračky nebo špinavého prádla dostat nějaká chemikálie, třeba barva na vlasy?
Dobrý den! Mám úplně stejný problém,koupila jsem si pračku PračkaElectroluxEWT1066EDW horní plnění,mám ji ani né rok,už mi měnil technik motor,jen pro pořádek co se mi za ten necelý rok stalo z novou pračkouPřívod máme běžný v paneláku ,voda čistá max chlor ,což je běžné,ať dám drahý nebo levný prášek,myslela jsem si že by to mohla dělat topná spirála ,na určitých místech kde se voda třeba ohřívá více,netuším ,ať dám tmavé nebo bílé prádlo,předpírka neb bez,pokaždé se sem tam objeví skvrny,netuším s čeho to může být.Též bych uvítala jakou koliv radu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.