Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstopit od smlouvy po 2 dnech

Od: kocina* odpovědí: 6 změna:

dobry den.je mozno odstoupit od smlouvy kdyz jsem ji uzavrel pred dvouma dny a neslozil jsem zadnou zalohu

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, asi sleduješ televizi a čteš noviny. Víš, že jsou různé finty, že se z toho jen tak jednoduše nevyvlečeš. Jakou smlouvu máš na mysli? Předpokládám, že se jedná o nějaký nákup?

kocina*
hodnocení

kupni smlouva na kuchyn z maxi kuchyne

dotaz*
hodnocení

0x

Záleží od jaké - pokud myslíte např. koupě v supermarketu,...tak to ano ovšem to byste neskládala zálohu:) Rozhodně máte možnost začít vše rychle řešit. Použiji slogan z vaspodpis.cz Podepsat můžeš, přečíst musíš! Ale zpět k tématu: zkuste váš dotaz prosím blíže specifikovat.;)

kocina*
hodnocení

smlouva se uzavrela od spolecnosti maxi kuchyne stim ze prvni zalohu bych zaplatil pristi mesic a pak by zacaly vyrabet kuchyn na miru stim ze bych musel zbytek doplatit do tri mesicu a az pak by me byla dodana a sestavena doma. chtel bych odstoupit od smlouvi ponevac je ta kuchyn dost draha a vysla by levneji si ji nechat vyrobit u truhlare.

dotaz*

vaspodpis.cz/... tam dávají příklad na odstoupení od půjčky, to není váš případ; ale ve velké míře záleží na konkrétní smlouvě, jejích dodatcích a celkové složitosti.

doplněno 18.02.09 18:03:

myslím, že by to jít mohlo, pokud tam nejsou nějaké další ,,zaplítačky"

hodnocení

0x

Sepiš na papír,že odstupuješ od smlouvy a pošli to firmě co nejdříve,ale doporučeně.Tím to pro tebe končí.Nemusíš se více bát,že po tobě budou chtít peníze.To vím přesně.Řešil jsem něco podobného vloni za svoji matku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]