Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
najde se tu někdo, kdo má zkušenosti s tímto kotlem? Jedná se konkrétně o Rejnok 24. Myslím si, že ho absolutně neumím používat tak, aby to pro mě bylo ekonomické a zároveň to mělo nějaký efekt
A jaký konkrétně máte problém? S regulací? Nebo s čím? Elekrokotel má sice vždy téměž 100% účinnost, přesto díky cenám elekřiny nikdy nebude patřit nezi ekonomické zdoje tepla.
doplněno 20.09.13 10:03:Otevřete ventily na radiátorech naplno a na termostau nastavte teplotu jakou chcete mít v místnosti. Pokud v nějaké místnosti (v jiné než té s termostatem) bude horko, příškrťte termostatický ventil.
Nevím, na kolik stupňů si nastavit kotel, aby tak rychle nechladnul, ale zároveň nebylo přetopeno. Na radiátorech mám termoventily a v obýváku termostat (o něm ale nejsem přesvědčená, že funguje).
Právě, že termoventil tam je a mám ho puštěný naplno, protože jsem to už někde četla, ale myslím si, že ten termostat nefunguje, protože v obýváku bylo děsné dusno, rozhodně tam nebylo 21stupňů, na které jsem termostat nastavila.
Pokud máte moderní digitální termostat tak na něm vidíte i teplotu v místnosti i to jestli je sepnutý či ne. Také se mohlo stát, že se pokazil.
To právě ne, je obyčejný, dokonce nemá ani žádnou kontrolku, podle které bych to poznala. Asi se bude muset koupit nový
Nový kupovat můžete..ale nemusíte.
I starý bez LCD displeje si seřídíte s pomocí pokojového teploměru tak jak potřebujete.
Ovšem pravda je, že slušný nový...s LCD a týdenním programováním vyjde na něco mezi 1300-1800Kč..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.