Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr přikrývky

Od: reno* odpovědí: 6 změna:

Zdravím, chtěl bych si koupit nějakou teplejší přikrývku na zimu rozměry 200x135/140 která se dá prát a cena cca do 1000kč

ovšem nevím kterou vybrat protože těch nabídek je mnoho tak jestli by jste neporadili ze své vlastní zkušenosti dík

aukro.cz/...

aukro.cz/...

aukro.cz/...

aukro.cz/...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já mám péřovou z IKEA a dávám ji prát vodou do čistírny, protože se mi nevleze do pračky. Má sypovinu hebkou jako materiál na prádlo a ne rachotivou, jako jsou české. Nakoukněte do IKEA. A koukejte na nášivky, z čeho je a jak se udržuje.

pt®
hodnocení

3x

"reno", pokud bydlíte v bytě, tak jak radí "babkazov", tu péřovou z Ikea. Má sice širší rozměry 150x200, ale zase se jen tak neodkopete. Já peru doma v pračce péřové polštáře běžně a pak suším v sušičce. To, že se péřové polštáře a deky mohou prát, jsem viděla před lety u jedné staré paní sousedky, jenže to nebyly sušičky, a paní vše sušila na bidle a pak na balkoně a pak měla vše voňavé a nadýchané. - pt

uska*
hodnocení

2x

Z uvedených výrobků vám neporadím, ale zaměřte se na objem náplně přikrývky (xxx g), náplň značená jako duté vlákno a potah 50% bavlna + 50%polyester. Takové přikrývky nám vyhovují.

rnk*
hodnocení

0x

Po vystřídání 3 přikrývek našich předních výrobců (luxusnější modely) jsem si nechal ušít péřovou.

hodnocení

0x
Já osobně, bych aukro tentokrát vynechala. Mám dobré zkušenosti s www.janperi.cz - vyberete si co potřebujete a šíjí i na zakázku. Hlavně je to Česká výroba a přijde mi kvalitní.

lidus*
hodnocení

0x

Spokojeně si spím v husím peří, čistit kapnu nechávám jednou za 5 let a roztoči mě neděsí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]