Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zateplení štítu

Od: brok* odpovědí: 1 změna:

Mám na rodiném domku ve štítu dřevěné bednění podbyté ze vnitř dehtovým papírem Jak s tím naložit.? Novou lepenku, Parotěsnou folii a minerální tepelnou izolaci.Kde by ta folije mněla byt před izolací nebo na ní Podkroví v zimně promrzá.

doplněno 19.09.13 19:39:

Štítové zdi domku jsou jen z jedné vrstvy prken V mezerách mezi trámy konstrukce je na prknech potrhaná dehtová lepenka. V intrieru je ze vnitř částečně zaklopená pakubkami. V šikmách plochách střechy je nacpaná minerální vata a zaklopená sololitem Když se tento prostor před 30 lety zařizoval předpokládalo se jen používáíní v létě. V podkroví je zavedená voda k umyvydlu. Už se mi dvakrát stalo že voda roztrhla vodovodní bateriji a voda mi protekla stropem. Nyní jsem na chalupě celoročně tak to tam musím nějak zateplit.

doplněno 19.09.13 20:18:

Fotky bohužel nemám čím udělat o foťáky jsem přišel až trochu zbohatnu musim jej koupit. ale stejně moc dík.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

broku,

To je na povídání o detailech co vše potřebujete.

Pokud jen zateplit ten štít, musí být mezi vatou a dehtovým papírem mezera 4cm, která bude odvětrávaná. Na teplé straně se dá parozábrana a vnitřní povrch. To je jen osnova. Detaily se musí upřesnit dle Vašeho požadavku.

doplněno 19.09.13 19:59:

Vážený pane, velice rád bych Vám dal přesné rady, ale kdyby byly alespoň fotky, schéma, nebo on line debata po skype..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]