Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nalepit PVC na umakart,poradíte?

Od: kyticka777® odpovědí: 2 změna:

dobrý den, jakým lepidlem nalepit PVC ubrus na kterém je zespod textilie na umakart? byl mi doporučem Dispercoll ale pořád se odlepuje i přes předešlé odmastění a zdrsnění povrchu. děkuji všem za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych to zkusil přilepit lepidlem Chemoprén a možná jen bodově a ne celou plochu.

Podle velikosti ubrusu by Vám mohla stačit asi jen jedna tuba. Zdravím!

chemopren.cz/...

rnk*
hodnocení

0x

Doporuču Chemoprén. Lepil bych celoplošně. Toto lepidlo se používí na lepení PVC podlahovin. Návod je na balení. Doporučuji při lepení dobře větrat, výpary nejsou zrovna zdravé.

doplněno 19.09.13 10:53:

Ten transparentní z předchozí odpovědi nemám vyzkoušený. Mám podezžení, že je to ve skutečnosti jné lepidlo, které by nemuselo na umakart chytnout. Doporučuji tento:

chemopren.cz/...

doplněno 19.09.13 11:05:

Ikdyž, píšou tam, že není vhodný na měkčené PVC... Doporučuji koupit nejprve jen tubu a vyzkoušet na menším kousku zda se ubrus nepoškodí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]