Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Interíerový designer

Od: neregistrovany odpovědí: 2 změna:
Zdravím,
Využili jste někdo služeb interiérového designera/architekta při zařizování interiéru? Máte někdo zkušenosti? Vyplatí se to a je to k něčemu?
Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, využil, a k plné spokojenosti. Jednalo se o rekonstrukci kuchyně, koupelny a předsíně, paní architektka to vymyslela velmi dobře (některá řešení by mě samotného asi nenapadly), no a cena byla podle mě přiměřená (cca 15000, ale v ceně bylo i to, že chodila s manželkou vybírat kachličky, jednala s firmama - stavebníci, truhlář atd., dohlížela na realizaci... samotný návrh by byl cca za polovic). Takže podle mě se mi to vyplatilo a doporučuji.

lkmalir
hodnocení

0x

jsou dva pohledy na věc :

1. designer navrhne a vy vidite jak to přesně bude včetně toho že domyslí z čeho a kdo a jak to udělá ANO

2 .navrhne vy vidíte jak to přeně nebude protože to nedomyslí a řemeslník mu to oříská o hlavu , pak se to na kompromisech šileně prodraží

rada : designer určitě ano ale je dobré si žadat realizační návrh a vysledné foto referencí Dale pak konkrátní rozpočet bez možnosti navýšení . takto to je ,tak to bude , a bude to stat tolik a tolik a doda to ten a ten . Ano jdu do toho jinak NE

profík má jasno ,odpověd to se nějak udělá ,nebo s tím si chlapi poradí je jasné NE nebrat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]