Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Katastr nemovitostí - poplatek

Od: kajda* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, prosím jak je to s placením poplatku na KN? Není jednoduché pro mě se na úřad dostavit a tak pošlu listinu doporučeně, ale jak je to s poplatkem - kolkem na tu listinu? Mohu to zaplatit převodem nebo je nutné právě kvůli tomu poplatku se na úřad dostavit osobně? Děkuji všem

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Osobně nemusíte. Buď kolek, nebo požádat o sdělení čísla účtu, kam poplatek zaslat. Ale řešila bych to klidně tím kolkem.

dovol
hodnocení

0x

Dobrý den,

kolek v hodnotě 1000Kč zakoupíte na poště či jinde a nalepí se na Návrch vkladu práva k nemovitosti. Toto se pošle s příslušným počtem kupních smluv na katastr

kajda*
hodnocení

Děkuji, ani jsem netušila že i kolek se dá pořídit na poště. Mám z netu vytištěný a vyplněný Návrh na vklad práva do katastru nemovitostí, není tam přímo kolonka pro kolek, stačí jej tedy nalepit na konec stránky? Asi mám hloupé dotazy ale nechci něco udělat špatně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]