Nejste přihlášen/a.
Někde se tu psalo o tom že se nedá IKEA zboží poslat, dá se nakoupit tady: ikea-eshop.cz tam si uděláte objednávku a pošlete nákupní seznam a oni Vám to pošlou. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Na mě to působí celkem důvěryhodně, otázkou jsou ale kolik si za takový nákup a poslání řeknou... Je to tahle firma nabytek-slovak.cz/...
Pak by teoreticky mohl být problém i s reklamací, protože vy to zboží nenakoupíte i IKEA ale u těchto prostředníků - což znamená že by samotná IKEA nemusela v případě problémů reklamaci uznat.
Zalezi na tom jestli prdavaji na fakturu nebo ze Vam k tomu daji originalni paragon Ikea, takze jediny problem bude jak to zbozi dostat do ikea na reklamaci, jestli teda tyto zprostredkovavatele nedelaji i to.
Jinak stranky maji pekne, ale nedodelane, treba kdyz si kliknete na prodej. Radeji by jsem sel na to pres tu jiz zminovany mimibazar, nebo to prodavaji i na Aukru jako nove zbozi s vyssi cenou, nez je primo v Ikea.
Prodava primo s fakturou, tak se reklamace reis primo u nej. samozrejme to, ze to budete musel poslat z5 zustava:
Nic proti mimibazaru, mimískům a mňamkám pro manžy...
Ale pokud bych si chtěl objednat nějaké zboží v hodnotě několika tisíc, tak bych rozhodně nešel za nějakou neznámou osobou z fóra a té posílal peníze, ale domluvil bych se s nějakou legálně fungující FIRMOU. Ať už s tou výše odkazovanou nebo jinou.
S paní z Aukra (xiris) mám dobré zkušenosti. Poslala mi varnou desku, celkově jsem zaplatila asi o 400 více i s poštovným, což je super na to, že jsem nemusela nikam jezdit, tahat atd., vše přímo jako balík do ruky do bytu - v mém případě hlavně neměli zboží skladem v Praze, kde bydlím. Bylo vše dobře zabalené a dodání bylo taky dost rychlé. Součástí je i záruka, účet mám ale od paní, ne z Ikea.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.